Goed en gezond voedsel voor jou en jouw gezin

Het kan gebeuren dat je tegenslag krijgt, waardoor het lastig wordt het hoofd boven water te houden. Bij de voedselbanken begrijpen we dat dit iedereen kan overkomen. Niemand hoeft zich bezwaard te voelen bij ons te komen, voor ons is iedereen gelijk en even belangrijk. Als je je bij ons aanmeldt, helpen wij je iedere week met gratis voedsel. Meld je bij aan bij de voedselbank in jouw gemeente en wij helpen je graag.

Voor wie is de voedselbank?

De voedselbanken zijn er voor iedereen die tijdelijk voedselhulp nodig heeft. Je bent welkom en we helpen je tot je alles weer op de rit hebt staan. Wij helpen graag door gratis voedsel te geven dat wij ontvangen van onze voedseldonateurs.

Dit voedsel wordt vervoerd vanaf 10 distributiecentra naar onze 177 voedselbanken. We geven iedere week gezonde en lekkere voeding aan onze klanten. Wat je situatie ook is, iedereen moet goed kunnen eten en daar zorgen we met onze vrijwilligers en vele leveranciers graag voor. Bij onze voedselbanken wordt het steeds meer mogelijk om net als in de supermarkt zelf te kiezen wat je nodig hebt.

Je bent welkom bij een voedselbank bij jou in de buurt

Kom eens langs bij een voedselbank bij jou in de buurt. Dan kijken we samen hoe we je kunnen helpen.

Zoek een voedselbank

Verhalen