Steun de voedselbank met een donatie

Uw donatie maakt het verschil tussen 'Wat eten we vandaag?' en 'Eten we vandaag?'

De voedselbanken in Nederland zetten zich in voor kinderen en hun ouders met een laag inkomen. Mensen die onder de inkomensgrens moeten leven en hierdoor zichzelf en hun gezin niet kunnen voorzien in voldoende voeding.

Wist je dat één op de negen kinderen met honger naar school gaat?

Overal in Nederland zetten vrijwilligers zich 100% vrijwillig in voor de voedselbanen. Van de chauffeur, tot aan bestuur, tot aan ons. Help jij ook mee? Met iedere 5 euro geef je een voedselpakket waarvan een gezin een week kan eten.

Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig via iDeal een donatie doen:

Ik help mee!

Bedrag
Persoonlijke informatie

Met iedere 5 euro geeft u een voedselpakket

Bij Voedselbanken Nederland werken uitsluitend vrijwilligers. En veel sponsoren steunen ons goede doel gratis met raad en daad. Maar desondanks hebben we veel kosten: voor busjes om eten in te vervoeren, voor benzine en diesel, voor gebouwen waarin we het voedsel opslaan en uitdelen, enzovoort.

Uw geld-donatie blijft niet aan een strijkstok hangen maar levert direct tastbare hulp aan mensen die dat nodig hebben. U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer NL21 RABO 0107 1508 24 (ten name van Vereniging van Nederlandse Voedselbanken) of gebruik maken van het donatie formulier. Bij gebruik hiervan wordt u bij het accorderen doorgeleid naar onze betaalorganisatie waar u kunt aangeven hoe u wilt betalen.