Klant bij de voedselbank en heb je ziekteverschijnselen?

Klant bij de voedselbank en heb je ziekteverschijnselen?

Voedselbanken volgen de ontwikkelingen rondom het #coronavirus nauwgezet. We volgen hierbij strikt de adviezen van het RIVM. De voedselbanken nemen de nodige maatregelen om de continuïteit van de voedseluitgifte te waarborgen.
Heb jij als klant koorts? Of klachten aan de luchtwegen? Ben je kortademig of moet je hoesten? Heb je contact gehad met iemand die het coronavirus heeft? Kom niet naar de voedselbank, maar bel ze. Samen kunnen jullie nagaan hoe jij deze week jouw voedsel krijgt. Klik hier voor een overzicht met alle voedselbanken.

4 reacties

 1. Ik hoor en lees dat er voedselbanken dicht gaan vanwege het Corona virus Hoe krijgen al die mensen hun eten
  Gewoon zonder laten zitten???
  Dit kan en mag toch niet.
  Ik ben niet aangewezen op de voedselbank maar heel veel mensen en kinderen wel

  1. Beste Lucia, Voedselbanken worden volledig gerund door vrijwilligers. Zij doen er alles aan om hun deuren open te houden. Het belang en de gezondheid van klanten en vrijwilligers staat daarbij voorop.

 2. Beste voedselbank Nederland. Kan een voedselbank in deze tijd zijn deur en sluiten. We komen zo wel zwaar in de problemen.

  1. Voedselbanken doen er alles aan om hun deuren open te houden. Het belang en de gezondheid van klanten en vrijwilligers staat voor ons voorop.

Reacties zijn gesloten.

Het coronavirus in Nederland

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email