Steun de voedselbank met een donatie

Doneer met een machtiging

Wil je een machtiging afgeven en elke maand of jaar één of meerdere gezinnen helpen?

Doneer met iDEAL

Wil je eenmalig een donatie geven? Dat kan met iDEAL via deze website.

Doneer met iDEAL via deze website

Bedrag
Persoonlijke informatie

Doneer met een overschrijving

Je kunt een bedrag overmaken op bankrekeningnummer

NL21RABO0107150824

ten name van
Vereniging van Voedselbanken Nederland
onder vermelding van “gift”.

De coronacrisis

Een moeilijke tijd is aangebroken voor iedereen, ook voor de voedselbank. De coronacrisis maakt het nog moeilijker voor de huidige klanten van de Voedselbanken die “tijdelijk” niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Ook merken we, in deze tijd van crisis, dat meer mensen onze hulp juist nu extra hard nodig hebben. En daar is geld voor nodig, veel geld.

Deze crisis vraagt veel van de vrijwilligers die de voedselbanken draaiende houden. Wij kunnen namelijk ons werk niet goed meer doen. Door de huidige omstandigheden is het moeilijker geworden om voedselpakketten te verstrekken aan onze klanten en hebben we jouw hulp hard nodig.

Daarom vragen wij jou om te doneren, alle beetjes helpen. Via bovenstaand formulier kun je eenvoudig via iDeal een donatie doen.

Geef hierboven aan hoeveel je wilt doneren, vul de gevraagde gegevens in en klik op de button “Ik ga nu meehelpen”. Daarna word je doorgeleid naar een pagina waarop je kunt aangeven hoe je de donatie wilt afhandelen: bijvoorbeeld via een iDeal overschrijving. Eenvoudiger kan niet!

Of geef een machtiging af
Wil je vaste donateur worden? Dat waarderen wij enorm. Lees hier hoe dat kan.

Van elke gedoneerde euro gaat 99 cent direct naar onze missie.

VVV_Kaart_200x153

Jouw 

steun 

is heel hard nodig

 

Daarom vragen wij jou
om te doneren, alle beetjes helpen.

We zijn blij met de vele sponsoren die ons met raad en daad ondersteunen in deze barre tijden.
Ook jouw hulp kunnen we goed gebruiken, want mensen helpen kost veel geld. Dat besteden we aan vrachtauto’s en bestelbusjes om eten in te vervoeren, benzine en diesel, huur voor gebouwen waarin we het voedsel opslaan en uitdelen. In deze crisistijd kopen we ook eten en cadeaukaarten.

Jouw donatie komt terecht bij mensen die dat nodig hebben. Wist je dat één op de twaalf kinderen iedere dag honger moet lijden?

Niemand bij de voedselbank wordt betaald.
We werken uitsluitend met vrijwilligers. Steun de voedselbank met een donatie.

Wil je ons op een andere manier financieel steunen? Check hier de mogelijkheden.

Donatie stopzetten

Een opzegging ontvangen we bij voorkeur per e-mail met uw naam en adresgegevens, donateurnummer, bankrekeningnummer naar donateurs@voedselbankennederland.nl.
Als u niet beschikt over internet kan een brief worden gestuurd met uw naam en adresgegevens, donateurnummer, bankrekeningnummer naar Voedselbanken Nederland / t.a.v. Donateursadministratie, Meidoornkade 19, 3992 AG Houten.