Steffie legt uit hoe de voedselbank werkt

Dankzij de donatie van Fundatie van den Santheuvel konden wij een module over de voedselbank maken voor laaggeletterden. .Met Steffie in de hoofdrol. Steffie legt uit hoe de voedselbank werkt. Steffie is een bekend persoon bij laaggeletterden. Zij legt bijvoorbeeld ook uit hoe een OV chipkaart werk of de DigiD. Met deze module hopen wij een drempel om naar de voedselbank te gaan, weg te nemen.
Binnenkort volgen extra talen op de website  “Hoe werkt de voedselbank”. Steffie legt dan in het Engels, Turks, Arabisch en Tigrinya (de taal van Eritrea) uit hoe de voedselbank werkt. Op de website van Steffie zelf vind je veel meer waardevolle uitlegmodules. 

Wij zijn op zoek naar partijen die hun communicatiekanalen willen inzetten om bekendheid te geven aan deze module met Steffie. Hoe meer mensen wij kunnen bereiken, hoe beter. De productie van deze uitlegmodule over de voedselbanken, past in de zoektocht van de voedselbanken naar mensen die nu nog onder hun radar vallen. Mensen die de weg naar de voedselbank niet durven maken uit schaamte. Of die nog onbekend zijn met het werk van de voedselbanken. Wil je helpen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Deze Steffie werd gemaakt door het team achter Leerzelfonline. 

Klik hier om Steffie te ontmoeten.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *