Stay Safe En Geef

Boldking

Boldking helpt mannen een handje om binnen te blijven met hun #weirdyourbeard actie op social media. Met een gek geschoren baard ga je immers nog net iets minder snel naar buiten. Per foto gaat er 1 euro naar de Voedselbanken, enorm bedankt Boldking! Wil je de baard variaties tot zover zien? Kijk dan even hier

Charity Workshops live

Charity workshops live heeft een 12 uur durige online workshop opgezet, gegeven door verschillende BNN'ers. De opbrengst gaat naar de Voedselbank, enorm bedankt! 

Art Feeds

De wunderwall heeft 20 procent van elke verkoop geschonken aan de Antwerpse voedselbank, een super mooi initiatief. De Wunderwall is de fysieke representatie van kunstwerken die op een mix & match manier verzameld werden. Het is een samengesteld geheel voor kleine (of betaalbare) kunstwerken van jong talent, in verschillende media en stijlen.Voor elke gedoneerde euro kan de Antwerpse Voedselbank één maaltijd bereiden.

Framework Merchendising

"Wash Hands Organization" heeft kleding ontwikkeld met prints die ingaan op de situatie waar we in terecht zij gekomen. De opbrengst van deze kleding gaat naar de Voedselbanken. Wil je de kleding bekijken? Kijk dan even hier:

Kapitein Knut

Kapitein Knut maakt creatieve t-shirts waarvan een deel van de opbrengst aan de Voedselbank wordt geschonken. Wil je een shirtje bestellen? Kijk even op: 

FC Utrecht

FC Utrecht heeft een drive through georganiseerd bij het stadion, mensen konden hier hun houdbare producten afgeven voor de Voedselbank. Enorm bedankt voor dit mooie initiatief.

Hak

Een ‘digitaal een Hak potje hamsteren’, dat kun je doen op de website van Hak. Je koopt een potje digitaal, het bedrag van het potje gaat naar de Voedselbank. Een super initiatief van Hak waar wij heel erg blij mee zijn. Wil jij ook een potje hamsteren? Ga naar Hak!

Holland vlaggen

De helden-vlag (voor mensen in de zorg) wappert fier bij het bedrijf in Oosterwolde en dat wekte al snel de interesse van bedrijven en particulieren. Daarom hebben ze bij "Holland vlaggen" deze vlag in productie genomen en toegevoegd aan het assortiment. Voor elke verkochte helden-vlag doneert Holland Vlaggen de opbrengst aan de Voedselbank. Wil jij nou ook zo'n vlag? Kijk even op de website van "Holland vlaggen": 

Fit District Live

Fit District Live heeft een online sport platform aangeboden om toch in beweging te kunnen bljiven. Alle leden wordt gevraagd om 1 euro te doneren, hiervan gaat 50 cent naar de voedselbanken Nederland. Enorm bedankt Fit District Live! Wil je ook online in beweging blijven? Kijk dan even op de website:

Hulpwafels

Op www.hulpwafels.nl kun je een zakje wafels kopen, of meerdere zakjes natuurlijk. De Voedselbank ontvangt het pakje stroopwafels én een financiële bijdrage en daar zijn we super blij mee. Heel veel dank aan Hulpwafels.

Cedric Siegers

Een Corona nummer, gemaakt door Zwolse muzikanten. De opbrengst gaat naar ons, enorm bedankt jongens! Check het nummer hier. 

Prentenboekje

Hoe leuk? Een prentenboekje voor de jonge kinderen van 2 tot 6, met uitleg over het Corona virus. Het boekje staat te koop voor €1,99 en de helft van de opbrengst gaat naar Voedselbanken & Rode Kruis. Enorm bedankt! Je kunt het boekje hier aanschaffen: 

Yolanda Aartse

Een hulde aan Yolanda Aartse die via Facebook geen cadeau's wil voor haar verjaardag maar in plaats daarvan probeert ze € 5.000,- op te halen voor Voedselbank. Wat een enorm mooi initiatief! 

Douwe Egberts

Dank aan Douwe Egberts, per verkochte online order gaat er namelijk een deel naar de Voedselbank. Dit helpt ons enorm! 

Honig

Het Live Eet benefiet is het grootste online benefietdiner van Nederland, Honig vroeg hier om gelddonaties voor de Voedselbank. Enorm bedankt Honig! Tijdens het benefietdiner was er een live verbinding met verschillende BN’ers die een optreden gaven vanuit hun eigen huiskamer. Met artiesten als Claudia de Breij, Don Diablo, Tim Knol, Hadewych Minis en Thomas Berge. Wij zijn jullie enorm dankbaar! Je kunt trouwens nog steeds doneren.

Action

Het is pasen! Speciaal voor de Voedselbank heeft Action een enorme lading paaseitjes gedoneerd. Hier kunnen we veel mensen blij mee maken, enorm bedankt!

Mars

Er worden enorm veel hardverwarmende initiatieven opgestart om geld op te halen voor de Voedselbank. Zo ook door Mars, zij brachtten namelijk 2.400 potten maaltijdsaus naar de @Voedselbank Hoeksche Waard. Wij zullen er voor zullen zorgen dat deze (en andere) producten dar terecht komen waar ze hard nodig zijn. Dank Mars!

Hilkookculinair

Hilkookculinair maakt speciaal in deze zware tijd bezorg en afhaalmaaltijden. Per maaltijd gaat er 1 euro naar de Voedselbank, enorm bedankt! Wil jij nou een maaltijd bestellen? Kijk even op Facebook naar hilkooktculinair.

De kookclub

Initiatieven van klein tot groot, voor ons hartverwarmend. Zo ook het initiatief van de Kookclub-vriendinnen, Dank voor het verspreiden van jullie boodschap om de Voedselbanken Nederland te helpen!

Kinderboekje over coronacrisis: Sem blijft thuis

Grote mensen vinden ‘deze gekke tijd’ al lastig, maar kinderen natuurlijk nog veel meer. Sem blijft thuis, is hét voor alle kinderen die op zoek zijn naar herkenbaarheid en een stukje uitleg in tijden van de coronacrisis. Met een (voor)leestijd van ong. 15 minuten is het een perfect boekje om (samen) te lezen.

Het boekje is te downloaden via de site in ruil voor een gift aan de voedselbanken (100 % van de opbrengst komt ten goede aan de voedselbanken)).

Kookboek crisiskoken

Maria Grimm verzamelt al jaren recepten uit arme keukens. Vanwege de crisis heeft ze nu met hulp van een aantal topkoks een kookboek samengesteld met klassiekers uit de arme keuken afgewisseld met betaalbare recepten van topkoks. Het boek is verkrijgbaar voor 9,99 euro en per kookboek doneert zij 2,50 euro aan de voedselbanken

Superheroes t-shirt

Met het superheroes t-shirt worden de hardwerkende mensen die Nederland nu draaiende houden in het zonnetje gezet.

Een prachtig t-shirt voor kinderen, waarvan de winst wordt gedoneerd aan voedselbanken.