#Staysafeengeef

Een moeilijke tijd is aangebroken voor iedereen, ook voor de voedselbank. De coronacrisis maakt het nog moeilijker voor de huidige klanten van de voedselbanken die “tijdelijk” niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Ook merken we, in deze tijd van crisis, dat meer mensen onze hulp juist nu extra hard nodig hebben. En daar is geld voor nodig, veel geld.

Deze crisis vraagt veel van de vrijwilligers die de voedselbanken draaiende houden. Wij kunnen namelijk ons werk niet goed meer doen. Door de huidige omstandigheden is het moeilijker geworden om voedselpakketten te verstrekken aan onze klanten en hebben we jouw hulp hard nodig. Daarom vragen wij jou om te doneren, alle beetjes helpen.

Via onze doneerpagina kun je eenvoudig via iDeal een donatie doen. Geef aan hoeveel je wilt doneren, vul de gevraagde gegevens in en klik op de button “Ik ga nu meehelpen”. Daarna word je doorgeleid naar een pagina waarop je kunt aangeven hoe je de donatie wilt afhandelen: bijvoorbeeld via een iDeal overschrijving. Eenvoudiger kan niet!

Van elke gedoneerde euro gaat 99 cent direct naar onze missie

Jouw
steun
is heel hard nodig
Daarom vragen wij jou om te doneren, alle beetjes helpen.

 

We zijn blij met de vele sponsoren die ons met raad en daad ondersteunen in deze barre tijden. Ondanks dat kunnen we jouw hulp goed gebruiken, want mensen helpen kost veel geld. Dat besteden we aan vrachtauto’s en bestelbusjes om eten in te vervoeren, benzine en diesel, huur voor gebouwen waarin we het voedsel opslaan en uitdelen.

Jouw donatie komt terecht bij mensen die dat nodig hebben. Wist je dat één op de twaalf kinderen iedere dag honger moet lijden?

Niemand bij de voedselbank wordt betaald.

We werken uitsluitend met vrijwilligers. Steun de voedselbank met een donatie.
Wil je ons op een andere manier financieel steunen? Check hier de mogelijkheden.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email