Ruim 25.000 euro voor voedselbanken dankzij kookboek ‘Fijnproeven in Nederland’

Medio 2016 hebben vele sterrenkoks de handen ineengeslagen met uitgever Geen Blad voor de Mond om het kookboek Fijnproeven in Nederland te realiseren en een deel van de opbrengst te doneren aan Voedselbanken Nederland.

Dinsdag 14 februari was het zover. Tijdens de bijeenkomst van de TOS businessclub heeft Laurens Oude Elberink, eigenaar Geen Blad voor de Mond, het prachtige resultaat bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan VBN bestuurslid Caroline van der Graaf-Scheffer.

De keuken van de De Grolsch Veste (FC Twente) in Enschedé werd speciaal voor deze avond overgenomen door de sterren van Twente: de meesterkoks van De Swarte RuijterHotel ’t Lansink – Restaurant en Landhuishotel De Bloemenbeek! Het werd een bijzondere avond!

Voedselbanken Nederland wil Laurens Oude Elberink en René Odink  (penningmeester voedselbank Midden Twente) bedanken voor hun grote inzet om dit boek en de opbrengst voor ons mogelijk te maken.

Geplaatst in Nieuws, sticky.