Registratieprocedure

Er is een gedeelte van de website exclusief gemaakt voor vrijwilligers van de voedselbanken in Nederland. Dit exclusieve gedeelte van de website hebben we VOEDINGSBODEM genoemd, waarop je van alles kun vinden en delen met andere vrijwilligers. We willen alle berichten die op de VOEDINGSBODEM worden geplaatst, beveiligen en afschermen en alleen beschikbaar stellen aan daartoe gerechtigde vrijwilligers.

Om toegelaten te worden tot de VOEDINGSBODEM moet je geregistreerd zijn. Daarom vragen we je om je eerst te laten registreren, daarna in te loggen op de site om vervolgens toegang te vragen tot gewenste groepen die in de VOEDINGSBODEM zitten via de volgende volgende stappen:

 1. Laat je registreren.

  Indien je nog geen gebruikersnaam en/of wachtwoord heeft dien je je te registeren. Indien je beschikt over een mailaccount van jouw voedselbank, willen we je vragen om dit mailadres te gebruiken voor jouw registratie. Na een succesvolle registratie, waarin je ook alvast jouw wachtwoord gaat kiezen waarmee je deze site wenst te bezoeken, zal de webbeheerder aan de hand van de door jou beschikbaar gestelde informatie bepalen of je op de VOEDINGSBODEM gerechtigd bent. Je krijgt van deze beslissing een e-mail bericht op het e-mail account dat je bij de registratie hebt opgegeven. In afwachting van het bedoelde bericht van de webbeheerder kunt je helaas nog niet op de VOEDINGSBODEM actief zijn. Wij streven er naar binnen 24 uur een nieuwe registratie af te wikkelen.

 2. Log in als je al geregistreerd bent.

  Als je van de webbeheerder via een e-mail bericht hebt gekregen dat je gerechtigd bent, kunt je inloggen met het door jouw aangemaakte wachtwoord tijdens de registratie.
  Als je al een gebruikersnaam met wachtwoord hebt kunt je zonder eerst te registreren meteen inloggen op de website. Op de VOEDINGSBODEM kun je inloggen. Na een succesvolle inlog wordt je meteen doorgeleid naar de persoonlijke beginpagina.
  Mocht je het wachtwoord zijn vergeten dan kunt je een nieuw wachtwoord aanvragen zonder tussenkomst van de webbeheerder. Na het invullen van het verzoek krijgt je automatisch een e-mail met een linkje. Open je mailbox en klik op dat linkje om doorgeleid te worden naar de website en breng een nieuw door jouw bedacht wachtwoord in. Na deze procedure kun je opnieuw inloggen op de VOEDINGSBODEM.

 3. Eenmaal op de VOEDINGSBODEM

  Op de VOEDINGSBODEM vind je de geregistreerde leden, de groepen en de activiteiten. Je kunt daar informatie ophalen. Sluit je aan bij een of meer groepen door te klikken op de button ‘Lid worden van groep’. Desgewenst kun je je ook weer uitschrijven van een groep door te klikken op de button ‘Verlaat groep’.

Helpdesk

Mocht je problemen ondervinden met inloggen, mail dan naar webmaster@voedselbankennederland.nl. Bij technische vragen kunt je mailen naar onze ondersteuningsafdeling support@bevio.nl. Deze afdeling kan, indien nodig,  jouw computer ‘op afstand overnemen’ om instellingen te verbeteren.