Promotor worden

Steun Voedselbanken Nederland op social media: word promotor!

Voedselbanken Nederland is online actief op Facebook, Twitter en LinkedIn. U kunt ons helpen door onze berichten te verspreiden via uw eigen social media accounts. Dit kan heel laagdrempelig door promotor te worden van Voedselbanken Nederland.

Als promotor zorgt u dat we veel meer mensen bereiken. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe meer mensen wij kunnen helpen die het hard nodig hebben. Uw steun maakt echt een verschil. Word daarom dus snel promotor!

vrijwilliger (1) donateur (1)

 

Wat doe je als promotor?

Maximaal 2 keer per week ontvangt u van ons een e-mail met daarin het verzoek om een bericht te delen. In het mailtje leest u direct welk bericht. Wilt u het bericht delen? Klik dan op een van de social media icoontjes bovenin de e-mail. U wordt dan doorgestuurd naar uw eigen social media account. Volg hier de standaard stappen voor het delen van een bericht.

Hoe kan ik mij aanmelden als promotor?

Promotor worden is heel gemakkelijk. Kies op deze pagina uit een van de drie keuzemogelijkheden: vrijwilliger, (ex-)klant of donateur. U wordt dan doorgestuurd naar een inschrijfpagina, bestaande uit 3 vragen: uw voornaam, uw achternaam en uw e-mailadres. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Bevestig via deze e-mail dat u promotor van Voedselbanken Nederland wilt worden.

Hoe kan ik berichten als lokale voedselbank delen?

Dit werkt hetzelfde als het privé delen van een bericht. Kies bij het delen van het bericht op het social media account voor de pagina van uw voedselbank. Het bericht wordt dan op dat account geplaatst. U moet dan wel beheerder zijn van die pagina. Natuurlijk is het ook mogelijk om het bericht twee keer te delen: op uw eigen account en op de pagina van uw voedselbank. Graag zelfs!

Kan ik mij ook weer uitschrijven?

Het is altijd mogelijk om uit te schrijven als promotor.

Ben ik verplicht om berichten te delen?

U bent absoluut niet verplicht om berichten te delen. Al vinden wij het natuurlijk heel fijn als u zo nu en dan een interessant bericht van ons deelt.