Op 3 november gratis 2e Sub bij Subway en donatie aan Voedselbank

Op zondag 3 november is het World Sandwich Day. Dat wordt groots gevierd bij Subway-restaurants. Consumenten krijgen elke tweede Sub, wrap of salade gratis. Van elke verkochte aanbieding doneert Subway een deel van de opbrengst aan Voedselbanken Nederland. “We willen graag het aantal van 1.000 voedselpakketten van vorig jaar overtreffen”, laat Jeffrey Peters, Business Development Agent van Subway, weten.

World Sandwich Day wordt elk jaar op 3 november gevierd. Want de sandwich is over de hele wereld geliefd. “Als sandwich-specialist willen we graag een bijdrage leveren aan mensen die niet elke dag een verse sandwich kunnen eten”, legt Jeffrey Peters uit. “We vieren World Sandwich Day met een mooie aanbieding: elke tweede Sub, wrap of salade is die dag gratis. Bovendien doneren we per verkochte aanbieding € 0,10 aan Voedselbanken Nederland. Van de opbrengst worden voedselpakketten gefinancierd. Vorig jaar hebben we 1.000 voedselpakketten gedoneerd, dit willen we natuurlijk graag overtreffen!”

Brood op de plank
In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Jeffrey Peters vervolgt: “Op zo’n dag als World Sandwich Day sta je toch even stil bij het feit dat het niet zo normaal is om iedere dag brood op de plank te hebben. Daarom is dit ook voor ons een waardevolle actie.” De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Dat doen zij in samenwerking met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Om de zelfredzaamheid van hun klanten te vergroten, werken de voedselbanken samen met lokale organisaties die hun klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn. 

Deelnemende Subway-restaurants
Subway-restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 110 landen. Nederland telt momenteel ruim 200 Subway-restaurants. Daar kunnen gasten terecht voor heerlijke Subs, ter plekke bereid met versgebakken brood. Kijk op www.subway.nl of open de Subway-app voor een vestiging bij jou in de buurt en de openingstijden op World Sandwich Day.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email