Nieuwe website in nieuwe omgeving

Op maandagochtend 26 februari 2018 is de nieuwe, verbeterde versie van onze website live gegaan in een nieuwe omgeving.

De website is sneller geworden (op -voor de kenners- een Microsoft Azure platform).

Daarnaast draait de website nu in een veiligere omgeving, waardoor we de password constructie hebben kunnen vereenvoudigen en gebruikersvriendelijker kunnen maken (je kunt nu zelf je wachtwoord kiezen bij het aanmaken van een account en dat account is direct actief).

Aan de website zijn nieuwe onderdelen toegevoegd, onder andere een kalender (zie in het menu bovenaan de pagina’s) en een fotogalerij (zie in het menu onderaan de pagina’s). De komende weken zullen nog andere kleine verbeteringen en correcties plaatsvinden.

Om op de nieuwe website te komen moet je misschien je scherm refreshen (met functietoets F5) of het cache-geheugen legen.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de website? Wij ontvangen je mailtje graag: webmaster@voedselbank.it. Bij technische vragen kun je mailen naar onze ondersteuningsafdeling support@bevio.nl. Deze afdeling kan, indien nodig,  jouw computer ‘op afstand overnemen’ om instellingen te verbeteren.

En -last but not least- heel veel dank aan Pieter van IT en aan Marcel voor al hun werk bij de voorbereiding en feitelijke livegang!

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email