Budget Krant Nederland

Amsterdam –

Eindelijk opent Budget Krant Nederland op woensdag 1 juli 2020 haar digitale deuren naar een low budget wereld die beter is voor ons mensen, dieren en het milieu. Oprichtster van Budget Krant Nederland, Esmeralda Sikkema, hoofd redactie, zet zich al decennia in om haar leven low budget in te delen.

“Sinds ik low budget leef voel ik mij een stuk gelukkiger. Ik werd door mijn omgeving telkens weer verwonderd hoeveel mensen ook graag low budget zouden willen leven maar vaak niet de tip en tricks kennen. Het internet is enorm en vraag en aanbod is er genoeg binnen de wereld van het budgetteren, maar een budgetkrant, waar handige tips, verhalen van lezers, lekkere low budget recepten en alles wat maar te maken heeft met budgetteren samenkomt, dat was er nog niet. Veel tips zullen voor velen als vanzelfsprekend zijn terwijl anderen deze voor het eerst lezen. Dat
maakt dat de krant laagdrempelig is, Budget Krant Nederland zet zich daarbij in om voor iedereen de krant toegankelijk te maken. Ik hoop met mijn tips, ervaring en advies nog meer mensen te inspireren low budget te leven en samen zorg te dragen voor een schoner en beter milieu.”

Klik hier om de budgetkrant te bezoeken.