€ 500.000 voor voedselbanken in 2018 dankzij Nationale Postcode Loterij !

De Nationale Postcode Loterij steunt de voedselbanken in 2018 opnieuw met € 500.000. Dit werd bekend gemaakt tijdens het Goed Geld Gala op donderdag 15 februari in Amsterdam. Een geweldig bedrag, waarvoor Voedselbanken Nederland alle deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij enorm dankbaar is. Voedselbanken Nederland is verheugd met de (structurele) steun die zij al jarenlang (sinds 2013) door de Nationale Postcode Loterij ontvangt.

In totaal ontvangen 112 goededoelenorganisaties die werken aan een betere wereld een financiële bijdrage. Acteur en milieuactivist Leonardo DiCaprio sprak de aanwezigen toe in Koninklijk Theater Carré. Toptennisser en filantroop Rafael Nadal was namens zijn Rafa Nadal Foundation aanwezig.

Dankzij de 2,9 miljoen deelnemers aan de Postcode Loterij groeide de opbrengst het afgelopen jaar naar ruim 715 miljoen euro. Ruim 357 miljoen euro hiervan doneert de Postcode Loterij dit jaar aan goede doelen. In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 5,4 miljard euro geschonken aan goede doelen.

Eén reactie

  1. Goeiedag
    Als eerste moet de regering zijn ogen uit zich hoofdschamen dat dit gebeurd in nederland we leven niet in de oorlog
    Ik vraag me af of het geld wel goed terecht kom is allemaal mooi om waar tezijn op tv in de praktijk is het niet heb de vermoeide dat de gemeente het geld op ijs voor de kerst bonissen daar word al tonnen achter over gedrukt Wat de regering voor de burgers stort kunnen de burgers gezond van eten inplaats voedselbank de dieren tuinen heb het beter dan het volk schande voor woorden in ons land.

Reacties zijn gesloten.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email