€ 18.000 in 2017 voor voedselbanken dankzij Menzis SamenGezond-deelnemers

In 2017 hebben 2.746 Menzis SamenGezond-deelnemers samen € 17.910 gedoneerd aan de Voedselbank. Daarmee is de Voedselbank het meest gekozen goede doel in 2017 van dit online gezondheidsprogramma: 7.740 deelnemers hebben  ruim 10.000 donaties gedaan aan goede doelen voor een totaalbedrag van € 51.150.

Leo Wijnbelt, voorzitter Voedselbank: “Deze steun is hartverwarmend. Voedselbanken geven de armsten in onze samenleving een steuntje in de rug met een voedselpakket. Uw bijdrage helpt ons in onze dagelijkse werkzaamheden. Namens alle 88.000 mensen die wij wekelijks bijstaan: dank u wel!”

Ook deelnemers van SamenGezond zijn blij dat ze op deze manier een steentje kunnen bijdragen. “Hulde aan de mensen die de Voedselbank beheren. En natuurlijk is het geen enkel probleem om dit te ondersteunen. Hoewel € 5 nou niet echt voldoende zal zijn om al die duizenden mensen te helpen, die van de Voedselbank gebruikmaken. Maar alle beetjes helpen. Een volgende keer doe ik dit zeer zeker weer”, aldus mevrouw Westdorp.

Menzis SamenGezond beloont deelnemers die gezonde activiteiten ondernemen, met punten. Deze punten kunnen zij inwisselen voor korting op producten en uitjes, of een donatie aan een goed doel. Elke gedoneerde 500 punten worden omgezet in een gift van € 5 aan het gekozen doel.

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email