Douwe Egberts Waardepuntenactie 2017

de-punten

DE-waardepuntenactie in februari 2017

We hopen dat zoveel mogelijk mensen ook in 2017 hun gespaarde D.E.waardepunten uit de keukenlade halen en deze schenken aan de voedselbanken tijdens de gezamenlijk actie van Douwe Egberts, Lionsclubs en voedselbanken in februari.

Lionsclubs en lokale voedselbanken in tal van gemeenten zamelen de spaarpunten gedurende de gehele maand februari in. Informeer bij de Lionsclub of lokale voedselbanken waar u uw DE-waardepunten heen kunt brengen of sturen.

Douwe Egberts zet de ingezamelde waardepunten om in pakken D.E. Aroma Rood koffie speciaal om onze voedselpakketten aan te vullen. Daar stopt het echter niet: Douwe Egberts verhoogt het aantal pakken koffie met 15%!

Vanaf maart 2017 wordt de koffie wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor mensen die het hard nodig hebben.

Douwe Egberts steunt deze actie want het merk wil mensen in Nederland dichterbij elkaar brengen. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken met elkaar, en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt. Koffie is veelal een zeldzaam product voor voedselbanken, omdat het lang houdbaar is en bijna nooit wordt ‘afgeschreven’. Het komt soms weinig voor in voedselpakketten, maar wordt buitengewoon gewaardeerd.

Doe dus allemaal mee gedurende de hele maand februari – alleen of met vrienden en kennissen – en doneer uw DE waardepunten aan deze mooie actie!