Corona: voor klanten van de voedselbank

In verband met het corona virus hebben de voedselbank lokaal diverse maatregelen getroffen. Alle voedselbanken zijn open. De uitgifte kan wel anders zijn dan normaal, dwz. weer tijdelijk met pakketten ipv winkels of andere openingstijden en -dagen. 

 

2 reacties

  1. Goedemiddag ik ben al sinds feb bezixh met een uitkering door een ziekte .. chronische hart) en ben daardoor me bedrijfje kwijt
    Ik heb zveel sxhulden dat ik niet weet waar ik beginnen moet maar langzaam zal dat goed komen hoop ik maar verlopig lig ik met een burn out door ales dat de corona er is werk ook echt nie mee…
    wand me kindjes moeten eten…! Ik krijg sinds 2 maanden 607,84 uitkering omdat ik bij me vader woon en even door deze situatie geen huur hoefte betalen veder betaal ik wel alles zelf en dat doe ik van me me kinder buget ik hoop dat jullie mij verlopig kunnen helpen tot ok alles weer op order heb !
    Wand ik heb nu nog 17,60 voor de maand en weet me geen raad meer met alles vriendelijke groet cal mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *