Argos doneert mondkapjes aan de Voedselbanken

Argos is o.a. de leverancier van tassen voor Voedselbanken Nederland. Argos doneert mondkapjes om Voedselbanken Nederland nog meer te steunen. Op woensdag 8 juli overhandigde Patrick van Oosten, commercieel directeur bij Argos Packaging & Protection, 2000 mondkapjes aan Henk van der Meer, bestuurslid bij Voedselbanken Nederland.

Nieuwe leverancier
Argos is een nieuwe leverancier van Voedselbanken Nederland. Vanwege de coronacrisis zijn veel voedselbanken tijdelijk overgestapt op een nieuwe manier van uitgifte. Het voedsel wordt in papieren of plastic zakken verzameld. Deze zakken worden in voedselbank kratjes geplaatst. Klanten van de voedselbanken tillen de tassen eruit en nemen deze mee naar huis. Daarmee is de kans op virusoverdracht minimaal. Stado Kiewiet de Jonge, verantwoordelijk voor inkoop bij Voedselbanken Nederland, ging met zijn collega’s uit het team op zoek naar een leverancier. De keuze viel op Argos, die sinds enkele weken zowel de papieren als de plastic tassen levert.

Mondkapje voor vrijwilligers
Argos gaf aan iets extra’s te willen doen en besloot om mondkapjes te doneren. De mondkapjes zijn bestemd voor de vrijwilligers. Henk van der Meer, bestuurslid voedselveiligheid bij Voedselbanken Nederland is als lid van het crisisteam nauw betrokken bij alle maatregelen die de voedselbanken treffen in corona tijd. “Veel vrijwilligers vinden het prettig om tijdens hun werkzaamheden op de voedselbank een mondkapje te dragen. Deze schenking van Argos wordt dan ook zeer gewaardeerd”.

(Foto v.l.n.r. Argos: Ian Kenti, Patrick van Oosten; VoedselBanken Nederland: Henk van der Meer, Adie Krijns, Rene Nederpelt en Stado Kiewiet de Jonge.)

Argos doneert mondkapjes aan de Voedselbanken

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email