Nieuwjaarsduik uit Blik

Unox draagt de voedselbanken een warm hart toe. Daar zijn wij en alle Nederlanders die dit nodig hebben maar wat blij mee. Zeker nu! Want als corona ons iets duidelijk maakt, dan is het dat tegenslag iedereen kan treffen. 

 

Vanwege het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen kan de traditionele Nieuwjaarsduik in Scheveningen niet doorgaan. Gelukkig is er een bijzonder alternatief bedacht. ”Als de mensen niet naar de zee mogen komen, brengen we de zee gewoon naar de mensen. Met de Nieuwjaarsduik uit Blik hebben we een mooi alternatief. Hopelijk wordt het net zo leuk!”, zegt Alex Schuttert van de Stichting Nieuwjaarsduiken Nederland.

De komende weken kunnen Nieuwjaarsduik-fans via nieuwjaarsduik.nl gratis een pakket met twee limited edition blikken Noordzeewater aanvragen, zolang de voorraad strekt. Met die blikken kun je meedoen aan een grootse officiële ‘thuisduik’: in eigen tuin, op het balkon of in de badkuip.

En daar blijft het niet bij. Voor elke Nieuwjaarsduik uit Blik, worden twee blikken erwtensoep aan de Voedselbank geschonken. Namens onze klanten, hartelijk dank!

Nieuwjaarsduik uit Blik

Wellicht ook interessant voor jou

Deel dit bericht op sociale media