Welkom bij de voedingsbodem

Welkom op de Voedingsbodem! Fijn dat u zich wilt aanmelden (of fijn dat u dat al heeft gedaan).

Als u al een account heeft, heeft u misschien ervaren dat er iets veranderd is aan de inlogprocedure. Om alle berichten die op de Voedingsbodem geplaatst worden extra te beveiligen en af te schermen is er een stap toegevoegd aan het inloggen. Hierdoor lijkt het nu alsof u geen toegang meer heeft tot de groepen in Voedingsbodem. Maar geen paniek, dit is heel eenvoudig op te lossen:

Stap 1. Log in.

Stap 2. Ga naar de Voedingsbodem en ga naar de groep waar u graag informatie van zou willen zien.

Stap 3. U ziet nu waarschijnlijk het bericht ‘Dit is een privé-groep’. Om toegang te krijgen tot deze groep klikt u op de button ‘Vraag lidmaatschap aan’. Er gaat nu automatisch een berichtje naar de beheerder van deze groep. Hij/zij zal u dan toegang geven, zodat u weer alle berichten en documenten binnen deze groep kunt zien. U kunt zich bij zoveel groepen aanmelden als u wilt.

 

Helpdesk
Mocht u problemen blijven houden met inloggen, of andere technische vragen hebben, dan kunt u mailen naar support@bevio.nl. Zij zijn de eerstelijns Helpdesk voor Voedingsbodem. Zij kunnen indien nodig een computer op afstand ‘overnemen’ om instellingen te verbeteren.

ik heb al een profiel
ik wil een profiel aanvragen
wachtwoord vergeten